Кадър бТВНаш евродепутат изнесе стряскащи факти за България.ЛИБЕ е много специална

...
Кадър бТВНаш евродепутат изнесе стряскащи факти за България.ЛИБЕ е много специална
Коментари Харесай

Йончева: България губи 11 млрд. евро всяка година заради корупцията

Кадър бТВ

Наш евродепутат изнесе стряскащи факти за България.

ЛИБЕ е доста специфична мониторингова група към Екологичен потенциал. Тя отива на място, когато има проблеми в някоя страна. Тя не прави следствие, а провокира доста сериозен отчет, който отеква в Брюксел и се подхващат ограничения. Това съобщи евродепутатът от групата на европейските социалисти Елена Йончева по мотив визитата на Мониторинговата група на Екологичен потенциал, обвързвана с гражданските свободи в България, в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ В България всичко изглеждаше наред, само че на място нещата не стоят по този начин “, откри групата от Екологичен потенциал.

„ Причината да сме тук са двата отхвърли на Бойко Борисов да се яви в комисията. Корупцията в България е обир. Има следствия, които демонстрират, че 11 милиарда евро всяка година България губи, поради корупцията. Корупцията е в резултат на неприятно ръководство и това би трябвало да се промени. Важно е да има промяна в правосъдната система “, безапелационна е Йончева.

Според нея е значимо в идващото държавно управление, което пристигна на власт, да стартира незабавни промени, с цел да се оправи с проблемите с корупцията. „ Корупцията убива чувството за правдивост и вярата “, предизвести тя.

Другата тематика, поради която сме тук, е свободата на медиите, уточни евродепутатът.

„ Ние ще предприемем постоянни визити в България, с цел да подпомогнем демократичните процеси и да следим на място какво се случва “, обясни Йончева.

„ Всички ние сме жертви на тази система. Обнадеждаващо е протичащото се в страната и отстраняването на ГЕРБ от власт “, счита евродепутатът, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР